Processvan jurist för nyckelroll hos Rättighetsalliansen

2020-09-08

Är du intresserad av upphovsrätt och nätbrott, är utåtriktad och är sugen på en spännande utmaning? Vi på Rättighetsalliansen söker en nyckelperson som kan bli en del av vårt tajta team.

Rättighetsalliansen arbetar i huvudsak mot olika former av nätbrott, till exempel piratkopiering, kränkningar och illegal handel. Vi har omfattande erfarenhet inom området internet, datateknik och juridik. Vi anlitas av både svenska och utländska uppdragsgivare, privatpersoner och företag. Vidare ingår Rättighetsalliansen i ett internationellt nätverk som arbetar med dessa frågor. Några av våra största uppdragsgivare är svenska och internationella filmbolag.

Du ska:

- Ha juristexamen
- Erfarenhet av att processa i domstol
- Kunskap och intresse för IT och upphovsrätt
- Vara självständig
- Ha god engelska
- Vara utåtriktad och gilla att jobba i nätverk
- Vara social och positiv

För rätt person är jobbet en fantastisk chans att ta plats på en av de mest spännande arenorna just nu, upphovsrätt på nätet. Rollen kan på sikt leda till delägarskap, vi eftersträvar att alla i nyckelroller får den möjligheten.


Ansökan mejlas till info@rattighetsalliansen.se senast den 8 oktober 2020.
För mer information om Rättighetsalliansen, gå in på vår hemsida www.rattighetsalliansen.se
Vid frågor om tjänsten, ring gärna Sara Lindbäck 08-587 50 500

Varmt välkommen med din ansökan!

Om oss

Vi arbetar mot nätbrott

Rättighetsalliansen arbetar i huvudsak mot olika former av nätbrott, till exempel piratkopiering, kränkningar och illegal handel. Rättighetsalliansen drivs av oberoende konsulter med omfattande erfarenhet i gränssnittet mellan internet, datateknik och juridik. Vi anlitas av både svenska och utländska uppdragsgivare, privatpersoner och företag. Vidare ingår Rättighetsalliansen i ett internationellt nätverk som arbetar med dessa frågor.

Läs mer